Floating

De betekenis van floating is letterlijk drijven, wanneer je bent gaan liggen drijf je in een floatcabine dat is een cocon die gevuld is met water en zout, omdat je drijft en je lichaam bijna al het zout opneemt kunt je optimaal gaan ontspannen, dit doen mensen al duizenden jaren. Vaak hoor je reacties zoals ik voelde me herboren, ik kon er door heel erg lekker slapen, alleen maar positieve reacties dus.

Wat doet floaten?

Floating heeft een zeer gunstig effectief effect op het menselijk lichaam. Het helpt met het herstel van blessures en trainingen. Ook helpt het tegen Burn outs, reuma, nekklachten, rugklachten, Parkinson RSI en vele andere ziektes. Dit is wetenschappelijk bewezen en is ook overal makkelijk terug te vinden en je hele huid is weer lekker mooi en schoon na floating. Als je gaat floaten is het aangeraden om dit 60 minuten te doen, omdat je niet meteen kunt ontspannen en omdat je even tijd nodig hebt om te kunnen ontspannen en alle stress even aan de kant te laten, je kunt floaten met een open of dichte cabine je moet doen wat je zelf fijn vind natuurlijk gaat aan het eind van de sessie de cabine automatisch weer open. 

Hoe werkt floating?

Floating doe je in een ronde cabine waar een zoutoplossing van warm water ongeveer 36 graden waarin ook veel zuiver magnesiumsulfaat is opgelost. Omdat het magnesium zout gehalte zo hoog is kan het menselijk lichaam met gemak gaan drijven, in de kamer zul je geen andere mensen horen en je bent alleen zodat je helemaal 1 wordt met je geest en tot rust komt. De warmte en rust zullen ervoor zorgen dat je ontspant en daardoor de bloedstroming verbeterd. Heel vaak zeggen mensen dat ze voelen alsof ze dromen terwijl ze klaarwakker zijn. Na afloop van de sessie merk meteen al het resultaat.