Wat doet pasfoto Nijmegen allemaal?

pasfoto Nijmegen

pasfoto Nijmegen

Naast het Steunpunt van de gemeente Nijmegen kunt u bij ons pasfoto Nijmegen terecht voor officiële pasfoto’s in Nijmegen. U kunt het in alle landen gebruiken voor ID’s. U kunt zonder afspraak langskomen om uw pasfoto te laten maken om uw identiteit te bewijzen. Onze beelden worden afgestemd met gemeenten en rijksinstellingen. Pasfoto’s zijn klaar en worden direct na het maken van de foto afgedrukt. Zo kunt u voor de gemeentevergadering gemakkelijk bij ons in Nijmegen terecht voor een pasfoto. Wilt u pasfoto’s van uzelf of uw kinderen komen maken? U kunt dan zonder afspraak onze winkel bezoeken. Het is echter geen probleem als u van tevoren een afspraak wilt maken. Dit kunt u doen via het contactformulier. 

pasfoto Nijmegen

Wat is een pasfoto?

De pasfoto is een kleine gezichtsfoto die van voren is genomen. Een pasfoto is te vinden in een paspoort, rijbewijs, identiteitskaart en andere documenten die worden gebruikt voor identificatie en herkenning. Het digitale formaat van een standaard pasfoto is vaak (in pixels) 148 x 184 (staand). Wanneer u uw pasfoto maakt, hoort u de fotograaf niet “glimlachen!” ook al heb je je schoolfoto gemaakt. Waarom mag je niet lachen op je pasfoto? Pasfoto’s worden gebruikt om personen te identificeren. Daarom heeft uw identiteitskaart of paspoort een persoonlijke foto: zo wordt u herkend, dat u het echt bent! De Nijmeegse pasfoto moet aan bepaalde eisen voldoen. Uw pasfoto moet duidelijk herkenbaar op uw ID-kaart staan. De foto moet daarom scherp zijn, met een goed contrast en natuurlijke kleuren. Ook de achtergrond van de pasfoto moet een neutrale kleur hebben. Daarom worden foto’s vaak gemaakt op een witte of blauwe achtergrond, wat als neutraal wordt beschouwd. Ook hoef je geen hoofdbedekking te dragen, want de ogen en oren moeten goed zichtbaar zijn. Iedereen moet er neutraal uitzien op zijn pasfoto. Dit betekent dat je ook zo min mogelijk emotie moet tonen. Je kunt dus niet boos worden, niet huilen, maar ook niet lachen! Je moet ook je mond houden.

Voor wie maken wij pasfoto’s? 

Pasfoto Nijmegen maakt pasfoto’s voor iedere leeftijd van jong tot oud. wij maken zelfs pasfoto’s voor pasgeboren kinderen (baby’s). Ook maken wij een pasfoto van uw baby. Ons personeel is erg geduldig en professioneel. Ze willen tijd met je kinderen doorbrengen, wat vaak ook nodig is. Uiteraard zonder extra kosten. Wilt u pasfoto’s van uzelf of uw kinderen komen maken? U kunt dan zonder afspraak onze winkel bezoeken. Het is echter geen probleem als u van tevoren een afspraak wilt maken. Dit kunt u doen via het contactformulier.